GDPR memorandum Vladimír Mařík – MP COPIER

----------------------------------------------------

Informace o způsobu zpracování osobních dat

 

Správce osobních údajů

      Společnost Vladimír Mařík – MP COPIER, Tobrucká 704, Praha 6, 160 00

      IČ: 12515477

 

Uchovávané informace

Osobní údaje  / identifikační a kontaktní údaje - jméno, příjmení, adresa, IČO,  DIČ, e-mail,  telefonní číslo/ získané ze smluvního vztahu  využíváme v rozsahu  nezbytném pro:

  1. Plnění smlouvy
  2. Plnění právní povinnosti – evidence, zpracování účetních dokladů, zpracování DPH, kontrolní hlášení, kontroly FÚ apod.

 

Předávání dat

      Osobní údaje budou poskytnuty jen v nezbytném rozsahu:

  • Externí účetní
  • Finanční správě

Osobní údaje nebudou poskytnuty třetím osobám ze zemí EU                                                                                                                                      

 

Archivace osobních údajů

Osobní údaje zpracováváme  po dobu plnění smlouvy a plnění právní povinnosti po zákonnou dobu 10 let po roce, kterého se týkají.

 

Další práva

Osobní údaje zpracováváme transparentně, korektně a v souladu se zákonem.

Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení i další práva, pokud se  domníváte, že zpracování není v pořádku, máte právo na opravu či výmaz osobních údajů, případně podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

MP 
COPIER - idatabaze.czTisk 
- idatabaze.cz

Provozovna Holešovice

Komunardů 5

Praha 7

170 00

tel.: 220 872 700

fax.: 220 800 946

mail: mp-copier@tnet.cz

 

Otevírací doba:

Po-Pá 8:00 - 17:30

 



Provozovna Dejvice

Dejvická 29

Praha 6

160 00

tel.: 224 313 118

fax: 233 326 381

mail: dejvice@mpcopier.cz

 

Otevírací doba:

Po-Pá 8:00 - 18:00

So: 8:30 - 12:30 
 

Vedení společnosti:

p. Pěnička
+420 777 630 260

p. Mařík 
+420 777 223 222

© 2017 MP-Copier. All Rights Reserved.